Nyomtatás
kedd, 03 november 2020 10:04

Állami kitüntetés

Állami kitüntetésben részesült Nagy JánosJobbra Nagy János, balra Schanda Tamás (fotó: Véssey Endre)

A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést kapta az ökológiai szemléletű, fenntartható vadgazdálkodás hazai megteremtése, valamint az őshonos magyar fajták fenntartása és nemesítése érdekében végzett munkája elismeréseként Nagy János agrármérnök, a Szent István Egyetem Kaposvári Campus Agrárközpontja Vadgazdálkodási Tájközpontjának igazgatója.

"2020. október 29-én állami kitüntetésben részesültem, melyet Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára adott át Budapesten, a Pesti Vigadóban. A Magyar Arany Érdemkereszt (Polgári Tagozata) rangos elismerése azoknak az eredményeknek, amelyeket az elmúlt 35 évben értünk el Bőszénfán. Köszönettel tartozom jelenlegi és korábbi munkatársaimnak, a Szent István Egyetem jogelőd intézményei vezetőinek és alkalmazottainak. Azoknak, akik hittek bennünk és bizalmat szavaztak nekünk. A kitüntetés az elismerés mellett felelősséget is jelent. Folytatnunk kell a megkezdett munkát és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megőrizzük és továbbfejlesszük a Vadgazdálkodási Tájközpont értékeit Somogy és az ország polgárai javára."

A Nagy Jánossal készült interjú az alábbi linken érhető el:

https://mediaklikk.hu/kossuth-radio/cikk/2020/11/10/hajnal-taj-az-utobbi-honapokban-egyre-tobb-medve-farkas-mereszkedik-be-a-telepulesekre

 

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat